Rehberlik Servisimiz İle İlgili Bilgi

Rehberlik Servisimiz ile İlgili Bilgi

27.10.2023 66

Okulumuzun rehberlik servisi, öğrencilerimizin kişisel, sosyal, akademik ve mesleki gelişimlerine destek olmak için çalışan bir birimdir. Rehberlik servisinde görev yapan rehber öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını, ilgi ve yeteneklerini, güçlü ve zayıf yönlerini tanımalarına yardımcı olur. Ayrıca, öğrencilerimizin karşılaştıkları sorunları çözmelerine, kendilerine güvenmelerine, başarılı ve mutlu olmalarına katkı sağlar.

Rehberlik servisimiz, öğrencilerimize bireysel veya grup olarak rehberlik etkinlikleri düzenler. Bu etkinlikler arasında sınıf içi rehberlik dersleri, meslek tanıtım videoları, verimli ders çalışma teknikleri sunusu, motivasyon pano dokümanı ve YKS hazırlık programları gibi pek çok konu bulunur. Rehberlik servisimiz aynı zamanda veli ve öğretmenlerimize de rehberlik hizmeti verir. Veli ve öğretmenlerimizle işbirliği yaparak öğrencilerimizin gelişimini destekler.

Okulumuz Sulakyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi ve rehberlik servisimizin kapısı her zaman açıktır. Bize her zaman ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

İLETİŞİM

Adres:
YENİ MAH. GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK CAD. ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 35 İÇ KAPI NO: 2 SULAKYURT / KIRIKKALE


Telefon
(318) 812 7019


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın